HRV  ENG

O nama

Orlando d.o.o. je gospodarsko društvo osnovano 1993. godine u Grudama, Bosna i Hercegovina. Glavne aktivnosti našeg društva obuhvaćaju veleprodaju i maloprodaju veterinarskih lijekova, veterinarske opreme, dijagnostičke opreme te hrane i dodataka za kućne ljubimce.

Naše poslovanje smo započeli kao konsignacijski distributeri veterinarskih lijekova Plive iz Zagreba, sa samo dva zaposlenika. Postupno smo proširivali našu djelatnost, prvo na područje zaštite bilja, a zatim i na uvoz veterinarske opreme iz nekoliko europskih zemalja poput Danske, Njemačke, Austrije i drugih. Nakon toga, poslovanje smo proširili i na komplementarne proizvode i aktivnosti, koji uključuju opremu, higijenu, hranu i dodatke prehrani za kućne ljubimce.

Foto galerija

Orlando kolektiv danas broji preko 80 zaposlenika. Posebno smo ponosni što naš tim upotpunjava 13 doktora veterinarske medicine. Put ka ostvarenju svoga cilja da postane vodeći distributivni sustav na tržištu Bosne i Hercegovine, Orlando vidi u kvalificiranim i motiviranim zaposlenicima, zbog čega posebnu pažnju posvećujemo stalnom usavršavanju našeg osoblja putem različitih seminara, kako u zemlji, tako i u inozemstvu. U vlastitom aranžmanu redovito organiziramo i ciljane edukacije, posebno prilikom uvođenja novih proizvoda i opreme, kao i upoznavanje vlastitog kadra i klijenata sa svim dostignućima na području naše djelatnosti. Za ove prigode pozivamo vodeće stručnjake iz područja veterine, te specijalizirane stručnjake za pojedine oblasti, ponajprije iz europskih zemalja s kojima poslujemo.

Naša distributivna mreža redovito snadbjeva preko 500 partnera, s tendencijom rasta svake godine. Uz primarno distribucijsku ulogu na domaćem tržištu, Orlando teži i internacionalizaciji poslovanja na regionalnom tržištu. Poslovanje se odvija u novoizgrađenom objektu površine otprilike 1500 kvadratnih metara. U tom prostoru se nalaze skladišta opremljena suvremenom opremom za hlađenje i sa dobro organiziranim sustavom skladištenja i izdavanja robe, čime se osigurava precizan redoslijed izdavanja proizvoda.

Sve naše aktivnosti usmjeravamo prema izgradnji pozitivnih odnosa s klijentima, s fokusom na postizanje zadovoljstva kupaca. To se očituje u kontinuiranom rastu prihoda i ugleda naše tvrtke.

Dodatne informacije o nama i našem prodajnom asortimanu možete zatražiti putem naše kontakt stranice.

Podjeli