HRV  ENG

Misija i vizija

Misija tvrtke Orlando je pružanje vrhunskih distributivnih usluga u području veterinarskih lijekova, agrarnih proizvoda kao i pet opreme. S predanošću i stručnošću, težimo osigurati dostupnost i kvalitetu proizvoda, jačajući povjerenje naših klijenata i krajnjih potrošača. Kroz inovaciju i pažljiv odabir asortimana, nastojimo unaprijediti dobrobit životinja i poticati održivo poslovanje u veterinarskom i agrarnom sektoru, te u svijetu kućnih ljubimaca.

Naša misija je pratiti suvremena kretanja u veterinarskom svijetu i primijeniti ih putem naše veleprodajne i maloprodajne mreže. Kroz kvalitetne veterinarske lijekove, opremu, dijagnostičke alate, te hranu i dodatke za kućne ljubimce, želimo pridonijeti unapređenju zdravlja životinja i stočarske proizvodnje u BiH.

Vizija tvrtke Orlando je postati neosporni lider u uvozu veterinarskih lijekova, agrarnih proizvoda  i pet opreme na tržištu Bosne i Hercegovine. Želimo biti prepoznati kao distribucijski sustav koji ističe vrhunsku kvalitetu, inovaciju i etičko poslovanje. Kroz razvoj kvalificiranih i motiviranih zaposlenika, želimo postati kralježnica ovog poslovnog sustava, pružajući izvanrednu podršku našim partnerima i kupcima. Osim toga, kao osnivači lanaca Pet City pet shopova želimo stvoriti zajednicu ljubitelja životinja pružajući najbolje proizvode i usluge za dobrobit kućnih ljubimaca.

Podjeli