Početna stranica... Početna stranica... Deutsch... English... Kontakt... Početna stranica...  
 
  O nama Partneri Linkovi Cjenik Novosti Kontakt  
 

"Partneri"

Ispod se nalazi lista naših partnera čije proizvode zastupamo ili distribuiramo.

Genera d.d. tvrtka je čiji se početak povezuje s osnivanjem Kraljevskoga hrvatsko-slavonskog zemaljskog bakteriološkog zavoda 1901. godine. Kompanija je poslovala pod različitim imenima, a od 2001. posluje kao samostalna tvrtka pod nazivom Veterina, dok je u razdoblju od 1940. do 2000. bila sastavni dio farmaceutske tvrtke PLIVA. Od 16. lipnja 2009. posluje pod današnjim nazivom Genera d.d.

www.genera.hr
KRUUSE grupa je svjetski lider u prodaji proizvoda za liječenje i njegu životinja.Kruuse je prepoznati distributer na polju veterine u čitavom svijetu. Kruuse proizvodi, prodaje i isporučuje proizvode koji poboljšavaju životne uvijete životinja i radne uvijete ljudi koji se o njima brinu.

www.kruuse.com
Zahvaljujući različitim specijalizacijama firmi koji ju sačinjavaju KERBL grupa je dorasla najrazličitijim zahtjevima tržišta. Preko firme AGRO-Agratechnik, koja proizvodi inovativna rješenja za elektro ograde, Kerbl grupa raspolaže vrhunskim centrom za istraživanje i razvoj. Grupu sačinjavaju još i firme Gaku i Max Pet (KERB Austrija) te firma Kerb Francuska koja je ostvarila izniman uspjeh sa proizvodima za stočarstvo, poljoprivredu te opremu za kućne ljubimce.

www.kerbl.com
Firma Hauptner-Herberholz već 150 godina glasi kao simbol kvalitete, pouzdanosti te napretka. Iznimno kvalitetni proizvodi za obilježavanje životinja, uređaji za uzgoj životinja te veterinarski instrumenti se proizvode u Solingenu te distribuiraju po čitavom svijetu.

www.hauptner-herberholz.de
Firma GEWA je već 40 godina prisutna na svjetskom tržištu, uspješno nudeći proizvode vrhunske kvalitete po dostupnim cijenama. Vrhunski strojevi omogućuju proizvodnju i gumenih i plastičnih proizvoda kao npr. razne posude za hranjenje životinja, sisaljke za mužnju, korita, bočice za mlijeko, rezervne dijelove itd.

www.gewa-gelle.de
Firma  Salinen Austrija je prepoznala činjenicu da je sol jako bitan faktor u životu čovjeka. Salinen proizvodi razne vrste soli od kuhinjske, industrijske, farmaceutske do stočne soli. Stočna sol je jako važna u prehrani životinja. Salinen Austrija nudi stočnu sol najbolje kvalitete.

www.salinen.com
Firma Schopf-Hygiene je već više od 75 godina na tržištu poznata kao proizvođač higijenskih proizvoda za životinje, insekticida, proizvoda za čišćenje i dezinfekciju. Proizvodni pogoni u Thüringenu, Brandenburgu, Bitterfeldu i Bayernu proizvode specijalne proizvode za poljoprivredu, industriju, trgovinu i kućanstvo.

www.schopf-hygiene.com
Firma Chemicals Laif je osnovana prije 40 godina s ciljem da zadovolji zdravstvene i prehrambene potrebe zootehničke industrije raznim medicinskim uređajima i širokim izborom pripremljene stočne hrane i aditiva.1988 je stvorena Beekeeping linije koja razvija proizvode za održavanje pčela.

www.chemicalslaif.it
Firma Orka Lab je osnovana 2001 godine i bavi se trgovinom kemikalijama za kozmetičku, prehrambenu, farmaceutsku i laboratorijsku primjenu,priborom i opremom za laboratorije i ljekarne, staklenom,plastičnom i papirnom, kozmetičkom, ljekarničkom i prehrambenom ambalažom, uljima ( eteričnim, baznim i mineralnim), medicinskim potrošnim materijalom.

www.orka.com.hr
Firma Henke Sass Wolf je osnovana 1923 godine i između ostalog proizvodi injekcije za tretiranje malih i velikih životinja, aplikacijske sustave, šprice i igle za svakodnevnu upotrebu. Svi ovi visoko kvalitetni proizvodi su utemeljeni na desetljećima iskustva, stalnih inovacija i intenzivnog kontakta sa medicinskom praksom.

www.henkesasswolf.de
Firma Heidolph je kao inovativna i globalno prisutna firma lider u proizvodnji laboratorijskih uređaja. Svojim proizvodima su prisutni u 100 zemalja u farmaceutskim istraživanjima, kozmetičkoj industriji, biološkom i kemijskom sektoru.

www.heidolph.de
Firma Hein je dobavljač laboratorijske opreme i pribora za uzgoj svinja. Firma je utemeljena 1923 godine, od 1972 godine proizvodi proizvode za umjetnu oplodnju svinja i laboratorijsku opremu. Sjedište firme je u Bruchmühle kraj Berlina.

www.hein-ai.com
Firma Schulze Bremer je osnovana 1984 godine u Münsterlandu (Nordrhein-Westfallen). Schulze Bremer distribuira proizvode za oplodnju i uzgoj svinja. Osim toga nudi i savjetovanje o svim temama vezanim za oplodnju i održavanje svinja. Kako bi se održao visoki nivo kvalitete svi proizvodi se testiraju u vlastitim stajama.

www.schulzebremer.com
Firma Menavet se bavi proizvodnjom uređaja koji se koriste kod uzgoja životinja, veterinarskih instrumenata i opreme za ograđivanje.

www.menavet.de
Kompanija Pfizer Animal Health jedna je od vodećih kompanija u svijetu po proizvodnji i distribuciji lijekova za upotrebu u veterinarstvu. Možemo se pohvaliti konstantnim rastom još od 1849. godine kada je kompanija osnovana. Pored proizvodnje veterinarskih lijekova temelj našeg kvaliteta su šest razvojno -  istraživačkih laboratorija u kojima djeluje više od 700 znanstvenika i specijalista veterinaske medicine.
Mi vidimo budućnost gdje će naši veterinarski proizvodi i usluga osigurati sigurnu i adekvatnu opskrbu hrane za rastući broj stanovnika svijeta i inovativne mogućnosti u brizi oko kućnih ljubimaca.

www.pfizerah.com
Firma Arnika Veterina se bavi veletrgovinom veterinarskim lijekovima.

www.arnika-veterina.hrAko želite saznati više informacija o nama i našim proizvodima/uslugama, onda nas kontaktirajte
preko naših kontakt stranica.
   
Kontakt...

Download cjenika...

Katalozi i prospekti
Download cjenika...
Dechra new products
Canvit veterinary line
Josera Help line
Josera Pet Food
Fypryst Krka Farma
Pet Secret line

Pčelarstvo

ApiLifeVar prospekt
Organske kiseline u pčelarstvu


 
     
 
Copyright © ORLANDO d.o.o. za veterinu i agrar, Grude - Sva prava zadržana / All rights reserved - Web by MARIVA.NET